bayıltıcı madde aldığımı kan testinden belli olurmu yada nasıl belli olur
bayıltıcı madde aldığımı kan testinden belli olurmu yada nasıl belli olur
Merhaba hocam, ben yurt disinda geç yasta sünnet oldum ve sonradan anladimki penisimin yüzeyinde ki dorsal damarlar kesilmis, artik yüzde yüzlük bir sertlesme olmuyor ,oluncada hemen iniyor.Eco Doppler sonucu bir kaç damarda kaçak var denildi.Ama burada fazla bir sey yapmiyorlar, sadece ilaç denetiyorla. Sizce bunu orarmak mümkünmü? Mümkünse ,Türkiyeye geldigimde sizinle görüsebilirmiyim?
İyi akşamlar sizden yardim istiyorum eşimde birden bire cinsel isteksizlik oldu penisi az kalkıyor sertleşme olmuyor yumurtaliklari cok yumşak sanki içi boş gibi ve vücudu yanıyor çok sıcak çok terleyen biriydi terlemesi bile olmuyor sabahları hafif sertlesme oluyor uyku sırasında ve bu aralar çok sinirli oldu hayattan koptu doktorada gitmiyor utaniyor sanırım sizce tamamen erkeligini kaybetmiş olabilirmi lütfen bu konuda beni aydınlatin sorunu ne olabilir
Öncelikle Geçmiş Olsun, Eşinizin Bir Ürolog Tarafında Değerlendirilmesi Gerekiyor. Aniden Oluşan Bu Durum Çoklukla Psikolojik Nedenlerle Olabilir, Eşinizin Stres Yoğunluğunun Da Bir Psikiyatr Tarafından Değerlendirilmesi Gerekir. Saygılarımla.