Görümcemin Sedef romatizmasi var yürüyemiyor artik.doktoru böyle gidecek diyormus.lütfen yardimci olurmusunuz iyilesemezmi
Görümcemin Sedef romatizmasi var yürüyemiyor artik.doktoru böyle gidecek diyormus.lütfen yardimci olurmusunuz iyilesemezmi
Merhaba Hocam. Ben size Azerbaycannnan yaziyorum. Ben 23 yasindayim,8 aydirki< Remaotid artritden eziyyet cekiyorum. Cok doktorlara gittdim ama hic bir faydasi olmadi. Kulladigim ilaclarin ismi( Arkaksiya,Arava, Medrol, Nimulid) kimi ilaclar verdiler. Birde ben kiraz saplagiyla, isirqanin cayi iciyorum. Sizden ricam bana lutfen yardim edin. Ben size nasil ulasa bilirim. Benim oraya gelmek gibi bir imkanim yok.
Öncelikle kolay gelsin hocam . Benim aneminde dizlerinde dayanilmayacak derece bir agri var. Bazen vücudun diger yerlerine de atiyor. Sanki dolasiyormus gibi. Omuzlara el parmaklarina kadar. Kemiklerde agri oluyor . Bir çok doktora gittik fakat bir teshis koyamadilar. Ne yapmamiz nereye hangi bölüme gitmemiz gerek önerilerinizi bekliyoruz hocam. Simdiden tesekkürler.