Önceden açık bel fıtığı ameliyatı olan birine tekrardan kapalı ameliyat olur mu ?
Elbette olur. Yapışıklıklardan kurtulursunuz
Önceden açık bel fıtığı ameliyatı olan birine tekrardan kapalı ameliyat olur mu ?
Elbette olur. Yapışıklıklardan kurtulursunuz
Merhabalar sol kalca agrisindan dolayı bel mr istendi mr sonucun L4 vertebra corpusunda milimetrik noyuttahemanjio mevcuttur L3-4 dúzeyinde solfaset eklemindehafif sivil partisi izlenmistirL4-5 düzeyinde sol faset enleminde hafif sıvıartışıisiiizlenmiştirL4-5 düzeyinde sol laterla bulging mevcuttur .ne yapmam gerekiyor sol kalcamda agri oluyor tskler.
Hocam babamda damar tıkanıklığı tedavisi görüyor. 5 ay önce sol karotise stent takılması gerekliydi. Kardiyoloji muayenesi istediler. O esnada spazm gecirdi medikal park hst yüzeysel bir anesteziyle ameliyat yaparak karotisi actılar. Peşine sağ ayağındaki daralar tıkandı. Medikal tedavi cevap verdi. Ancak kan sulandırıcı alıyor. Bunun üzerine bel fıtığı oldu. Samsunda bu eğitime katılmış kuzenim Beyin cerrahı Ali Ulaş endeskopik yöntemin spinal anestezi yapılmadan yüzeysel uyutmayla d yapılabildiğini ve sizinle görüşmemi istedi. Anestesi veya spinal anestezi dışında bu yöntem uygulanabiliyormu. Tşk.
Merhaba doktor.benim ewim trafik kazasinda alnini ve kafatasini yaraladi.ben size Azerbaycandan yaziyorum.wu an benim icin onun hayati onemli.lutfen bir bilgi verin.alin kemigi sakincalimi?kafatasi da 6ay once ameliyyat oldu.hafiza kaybi var.wimdi ufak ufak onceki gibi iyiye dogru gidiyor.lutfen meil adresime bir cevap yazin.onceden tewekkurler