Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
se**** ce**** –

mrb Sinan bey,ben 36 yasinda Fransada yasamaktayim.Yaklasik bir yildir goz doktorum goz tansiyonumun yuksek oldugundan bahsediyor,sol 24 sag 22 civari.Iki kez test yaptik ama sonuclarin sinirda oldugunu soyluyoe,bir test daha gecelim diyor,ama ben endisedeyim ve bu riskli durumda beklemek ne kadar dogru sizce? TSKEDERM.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Göz Tansiyonu İçin İçin 3 Yada 6 Ayda Bir Rutin Kontrolleri Ve Testleri Yaptırmanızı Öneririm. Kontrol Süresini Hekiminiz Size Söylemiştir. Son Kontrolde De Sınırda Çıkar İse Göz Tansiyonu İçin Damla Kullanmanız Gerekebilir. Farklı Bir Uzman Görüşü Almanızı Öneririm. Geçmiş Olsun.

Kadın
Es**** ze**** –

Merhabalar,34 yaşındayım.sağ göz 6,25 sol göz 5 numara miyopum. Uzun süre lens kullanmama bağlı olarak göz yaşı kalitem düşmüş.gözümde batmalarım oluyor. Lazer olmam mümkün müdür? Sıkıntı yaratır mı

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer İşlemi İle Numaralarınızdan Kurtulmanız Mümkün. Ama Göz Kuruluğu Lazerden Sonra Azalmaz. Belki Önleyici Uygulamalarla Sıkıntınız Minimuma İndirilebilir. Sağlıklı Günler.

Kadın
ca**** ha**** –

10 yasinda, 6numara hipermetrop 0,50 astigmat tedavisi mumkun mu yasi buna uygun mu ve ucret ne kadardir. Tesekkurler,basarilar

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Çok Özel Durumlarda Lazer İşlemi Yapılabilmekte. Burada Önemli Olan Çocuğunuzun 1 Gözümü Yoksa 2 Gözümü 6 Numara Hipermetrop Ve -0.50 Astigmat?? Bunu İletirseniz Daha Sağlıklı Bilgi Verebiliriz.

Kadın
gü**** ak**** –

Merhaba Hocami benim sağ ve sol gözümde -5 derece miyop ve astigmatım var. Tedavi için en yakın zamanda lazer ameliyatı olmak istiyorum, Bu tedavinin fiyatını öğrenebilirmiyim, iyi çalışmalar.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Yaşınızı Belirtmemişsiniz. Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Lazer Operasyonu İçin Uygun İse Numaralarınızdan Kurtulabilirsiniz. 400 Tl Muayene Ve Tetkikler İçin Ödemeniz. 1.200 Euro İle 1500 Euro Arasında Uygulanacak Lazer Tipine Göre Operasyon Ödemeniz Olur. Yaşınız 40 Ve Üzeri İse Bu Ücret 2.100 Euro Olabilir. Sağlıklı Günler.

Kadın
Ne**** ön**** –

Merhaba hocam benim sağ gözüm -5.75 miyop sol gözüm -1.75 miyop ve astigmatım da var muayneye gittigim hekim lazer olmamın iyi olacağını önerdi.aynı zamanda lens kullanmama ramen hala net göremiyorum ameliyat sonucunda görüşüm tam olarak düzele bilir mi ? Yaşım 31 ve fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim? Teşekkür ederim

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Operasyon İçin Uygun İse Operasyon Fiat Aralığı 1.200 Euro İle 1.500 Euro Arasındadır. Belki Kullandığınız Lens Sadece Miyop Olduğu Astigmatsız Olduğu İçin Net Görüşünüz Olmayabilir.

Kadın
si**** se**** –

12 aylık bebeğim var. Şalazyon tanısı koyuldu. Antibiyotik +steroidli göz damlasi verildi. İlaçın uyarilar bölümünde 3 yaş altinda kullanılmamalıdır yazısı bulunmakta . Sıcak masajı faydası olmayacağı da söylendi. Bu konuda sizin öneriniz nedir? Teşekkürler. ..

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Bunu Hekiminizle Paylaşın.. Uzun Vadede Kullanım Söz Konusu Değilse ( 3-5 Gün ) Kullanmasında Bir Sakınca Görmüyorum. Eğer Uzun Vadede Kullanılacaksa Farklı Bir Damla Önermesini Söyleyebilirsiniz.

Kadın
mu**** ka**** –

hocam -22 derece miyop bunun tedavi varmı sizlere karabükten yazıyorum

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Lazer İle Düzeltme İmkanı Yok. Ama Muayene Ve Tetkikler Sonrası Herşey Yolunda Ve Uygun İse Göziçi Mercek Uygulamaları Yapılabilinir.

Kadın
Me**** el**** –

Hocam 54 yaşındayım 10 yıldır ikibuçuk numara yakın gözlüğü kullanıyom lazer olsam ne kadar öderim saygılar

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Yaşa Bağlı Görme Sorununuz Var. Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Yaşa Bağlı Lazer Tedavisi Olan Supracor İçin Uygun İse; Operasyon Ödemeniz 2.100 Euro'dur.

Kadın
MU**** KÜ**** –

HOCAM MERHABALR -1 NUMARA MİYOPİ VAR GÖZÜMDE 22 YAŞINDAYIM LAZER OLMAK İSTİYORUM MÜMKÜNMÜDÜR?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer İşlemi Uygulanabilir.

Kadın
gü**** se**** –

öncelikle meraba sinan bey ben 21 yaşındayım 15 yıl önce gözüme bıçak değdi ve iki operasyon geçirdim ve hiç dörme gibi bi umut olmadı ve 15 yıldır da görüştüğüm doktorların hepsi gözümün arka duvarı kuruduğu için görme yetkisinin olmayacağını söylüyorlar lütfen yardım edin .gözüm hiç bir zaman göremiyecek mi?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Konuyla Alakalı Detaylı Muayene Ve Tedavilerinizi Olmuşsunuz. Şu Anki Teknoloji İle Görmenizi Sağlayacak Herhangi Bir Tedavi Maalesef Yoktur. Yılda 1 Mutlaka Retina Muayenesi Yaptırmanızı Öneririm.