Bacak eğriliği sorunum var ameliyat süreci ve ortalama maliyeti nedir
Bacak eğriliği sorunum var ameliyat süreci ve ortalama maliyeti nedir
İyi günler hocam. 2,5-3 yıl önce sağ elimin 5. parmak metakarp kemiğini kırdım. Plak-vida yöntemiyle sabitlediler. Yarın plağın çıkarılması için tekrar operasyona gireceğim. Doktorum tamamen kırığın kaynadığını söyledi. Elim kırılmadan önce boks sporuyla ilgileniyordum. Merak ettiğim şey ise elimdeki platin ve vidalar alındıktan sonra tekrar boksa dönebilir miyim? Dönebilirsem kaç ay sonra dönebilirim? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
kolay gelsin hocam.yaklaşık bir ay kadar önce eşimin koluna cam düştü ve tendon kopması sebebiyle ameliyata aldılar.yaklaşık olarak 27 dikişi vardı en son muayeneye gittiğinde dr bey tendonun kopmuş dedi ve tekrar ameliyat olman gerekiyor eşim serçe parmağını oynatamıyor biz açıkçası çok tedirgin olduk ne yapalım lütfen yardımcı olun tşk kolay gelsin
Kızım 10 yaşında ve sağ hemiperazisi var. Yaklaşık 10 yıldırda fizik tedavi görüyor. Genel durumu iyi. Aynı tedavi merkezinde bir çocuk ameliyat olmuş bu yüzden bizde düşünüyoruz. Söz konusu ameliyatın yan etkisi varmı? Geriye dönüş riski varmı? Devlet memuruyum ameliyatı sgk bu ameliyatı karşılıyormu?